hyr någon av våra lokaler

Nedan kan du få mer information om våra lokaler samt hur du kan hyra en eller flera lokaler för din kommande event i Kalmar

Välkommen till Laxöringen Kontor & Konferens på Trädgårdsgatan 12 i centrala Kalmar. Här finns konferens och samlingslokaler för företag, organisationer och föreningar.

Våra Lokaler

Välkommen till oss på laxöringen i Kalmar. Mycket mer än bara kontor och konferenslokaler.

Hösten

Med färger i rostrött och brunt förs tankarna till höstens djupa färger och doft av jord. Detta rum passar det sörre mötet och rymmer ca 50 personer i skolsittning och 70 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

Våren

Det minsta rummet i huset väcker en känsla av grönskande björkar och vårblommor. Här inne sitter man bekvämt 20 personer i styrelsesittning och ungefär 30 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

sommaren

Det mellanstora rummet i huset. Med eget kök perfekt till studiecirkeln i matlagning. 3 runda bord med 8 platser runt varje. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

café

Rummet som man möts av direkt när man kommer in på första plan samma plan de andra rummen finns på. 8 Cafébord med 4 stolar = 32 platser. Kan fyllas på med andra stolar till ca 50 personer. Finns ett fullutrustad kök, trådlöst internet och tillgång till portabel projektor. 

Vilket lokal möter dina behov bäst?

kontakta oss för mer information

Vi pratar mer än gärna med dig.